Ритуали в салон "Рефле" според вашите нужди

Ритуалът се състои от специално подбрани грижи за косата, нанесени с експертен масаж и успокояващо действие. Всеки жест от Ритуала е предшествен от професионална диагностика и ви предлага уникално изживяване: Вана, Грижа, Текстуриране и Стайлинг.

НОВО! Ритуал Chronologiste - 40мин 80лв (цена с включен сешоар)

Най-луксозният ритуал за коса, създаван някога. С ценните си съставки Абисин и перли от Миметичен хайвер, той подарява на косата всичко, от което има нужда – мекота, еластичност, блясък.  Резултат: пълно преобразяване на косата и кожата на главата.

Ритуал Discipline - 60мин 70лв (цена с включен сешоар)

Изглаждаща вана, гланциране, с помощта на топлина, грижа и текстуриращ продукт. Протокол, обогатен с Морфо-Кератин за красиво движение на косата.

Ритуал FUSIO-DOSE - 60мин  60лв (цена с включен сешоар)

Приготвена от фризьора смес от високо концентрирани активни съставки за моментално преобразяване на косата.

Ритуал РЕЛАКС - 15мин 40лв (цена с включен сешоар)

Релаксираща Вана, отпускаща грижа и текстуриране, придружени от прецизен масаж в 3 действия за едно прекрасно изживяване.

ИНТЕНЗИВЕН ритуал - 25мин 65лв (цена с включен сешоар)

Интензивна грижа за косата и скалпа, благодарение на нанасянето на две адаптирани грижи. Едно уникално изживяване, в което науката за масажите и точните технологии се съчетават перфектно.

Ритуал ЛУКС - 30мин 80лв (цена с включен сешоар)

Едно изключително преживяване! Истински момент на отпускане и релакс, съчетан с методично прилагане на три специално подбрани за Вас грижи.

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ритуал - 60мин 27лв (цена с включен сешоар)

Ексфолиираща грижа, Успокояваща вана, Грижа и Текстуриране.Този Ритуал моментално успокоява и трайно предпазва скалпа за красива коса.

Ритуал ДЕРМО-КАЛМ - 20мин 52лв (цена с включен сешоар)

Успокояваща вана, Грижа с добавена пудра за чувствителен скалп и серум за абсолютен комфорт. Този ритуал моментално успокоява и облекчава всяко дискомфортно състояние на скалпа.

Ритуал КЕРА-ФЮЖЪН 60мин  90лв (цена с включен сешоар)

Ритуалът КЕРА ФЮЖЪН съчетава висококонценрирани активни съставки на професионалните грижи и силата на топлината за възтановяване на вашата коса. Придава мекота и блясък на косата и има ревитализиращ ефект.

Ритуал 24 КАРАТА 20мин 46лв (цена с включен сешоар)

За жените, които търсят изключителна грижа, Керастаз издига магията на маслата до ново измерение. Специално подбрана комбинация от най-ценните масла, за да създадат уникално и чувствено изживяване в салона.