Процедурата маникюр представлява грижа за ръцете.

Състоянието и чистотата на ръцете са най-добрият показател за лична хигиена и култура. Нашите ръце са ежедневно изложени на различни външни влияния като студ, разни дейности у дома и на работното място, агресивни сапуни и миещи препарати. Вечната липса на свободно време, както и неподходящите продукти за грижа за ръце и нокти допринасят за това, често да бъдем  недоволни, когато поглеждаме към ръцете си. Във Фризьорско студио „Рефле“ извършваме основна грижа за нокти и ръце, специални грижи и SPA, класически и френски маникюр, релаксиращ масаж за ръце, укрепване на естествените нокти, декориране и още много други процедури, с които да поддържате ръцете и ноктите си свежи и красиви всеки ден. При нас винаги ще бъдете оригинални с уникален маникюр.

В днешно време процедурата педикюр е еднакво популярна, както маникюра и то не само сред жените, но и сред доста от мъжете.

Редовното премахване на мъртвите клетки на кожата в долната част на стъпалото и петата, както и професионалното поддържане на ноктите е един чудесен начин да се уверите, че краката Ви ще бъдат здрави и красиви.   Специален акцент при процедурата педикюр се поставя на  масажа на краката, а използването на горещи вани, лосиони и етерични масла допълнително запълват цялостното  усещане за релаксация. След ваната ще почистим ходилата Ви и ще направим пилинг в зависимост от кожата и състоянието на ходилата. Ще оформим нокътната плочка. Ще почистим кутикулите и ще нанесем професионален лак по избор.